Kinder t shirt bedrukken

Kinder t shirt bedrukken bij Think Ahead in Dordrecht

Twee maanden geleden is mijn zus bevallen van een zoontje. Omdat ik dit als jongere zus natuurlijk erg leuk vind voor haar, wilde ik na de geboorte van mijn neefje op zoek gaan naar een leuk cadeau. Ik vind het zo saai om een standaard boekje of knuffel te geven, dus ik bedacht dat het wel leuk zou zijn om een creatief en opvallend cadeau aan mijn zus en haar man te geven voor de geboorte van hun zoon. Daarom gaf ik ze geen standaard boek of knuffel, maar liet ik een kinder t shirt bedrukken bij Think Ahead in Dordrecht. Meer over mijn ervaringen bij deze printshop, lees je in deze review.

Kinder t shirt bedrukkenEen goede service

Wat mij ten eerste erg goed is bevallen aan kinder t shirt bedrukken bij Think Ahead in Dordrecht, is het feit dat de printshop mij erg goede service kon bieden. Voor ik daadwerkelijk een opdracht bij hen indiende ben ik namelijk even langs geweest om wat informatie op te vragen over het bedrukken van t shirts. Tijdens dit bezoekje werd ik goed geadviseerd en geholpen, zodat ik al meteen een goed gevoel had over mijn cadeau. Toen ik later terugkwam met een t-shirt om te bedrukken, werd mijn project direct opgepakt en ingepland.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Daarnaast ben ik erg tevreden over de kwaliteit van mijn product en de prijs die ik voor deze kwaliteit moest betalen. Het bedrukte t shirt ziet er geweldig uit, terwijl de prijs helemaal niet zo hoog was als ik had verwacht. En omdat mijn zus en haar man erg blij waren met het cadeau, kan ik zeker zeggen dat mijn bestelling bij Think Ahead is geslaagd. Ik zou deze printshop dan ook aan iedereen aanbevelen.

Contact opnemen     Webshop